ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΥΚΟΛΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΤΡΙΦΩΤΗΡΙ ΜΟΥ;

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΥΚΟΛΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΣΤΡΙΦΩΤΗΡΙ ΜΟΥ;

Όλοι μας δυσκολευόμαστε στη χρήση του συγκεκριμένου ποδιού.Ειδικά στο ξεκίνημα ώστε να δώσουμε "σωστά" στη ραπτομηχανή μας το υλικό μας!

Καταρχάς, σε αυτόν το τύπο οικιακού στριφωτηριού υπάρχουν τρία μεγέθη. Ανάλογα με το μέγεθος βγάζουν αποτέλεσμα στριφώματος: 2 ,4  και 6 εκατοστά 

Εάν θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ φίνο στρίφωμα σε υλικό όπως μαντήλι προτιμάμε το μικρό μέγεθος. Αν θέλουμε να στριφώσουμε κάποιο σεντόνι ή μαξιλαροθήκη καλό είναι να πάμε στο μεγαλύτερο μέγεθος για να διευκολυνθούμε και στο χειρισμό του υλικού μας!

Στο ξεκίνημα λοιπόν καλό είναι με δυο καρφίτσες που τέμνονται (ή οριακά ενώνονται) να δημιουργήσουμε μια γωνία την οποία σιγά σιγά θα διοχετεύσουμε στην εσοχή του ποδιού μας.Προσοχή με αυτόν τον τρόπο στο ξεκίνημα της ραπτομηχανή μας μη βρει η βελόνα μας στις δυο καρφίτσες.


Ένας άλλος τρόπος που βολεύει πολλούς είναι με ένα ψαλίδι να κόψουμε ένα μικρό κομματάκι της γωνίας του υλικού μας ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερη στροφή του υλικού μας μέχρι να κάνει τα πρώτα γαζιά η ραπτομηχανή μας.


Για να βοηθήσουμε έξτρα τα πρώτα γαζιά μας να γίνουμε πάνω στο στρίφωμα , καλό είναι να κρατάμε τεντωμένες τις ουρές των κλωστών μας (μετά τις αφήνουμε) 


Προσπαθούμε επίσης στο ύφασμα μας που πάει προς - το πίσω χέρι μας να του δίνει μια κλίση προς τα πάνω.

Τέλος με το μπροστινό μας χέρι προσπαθούμε να διατηρούμε τη τσάκιση του στριφώματος (Βλέπε βιντεάκι)


Πάντα προτιμάμε τα γνήσια ποδαράκια της ραπτομηχανής μας προκειμένου να έχουμε σωστή θέση βελόνας και ποδιού , να έχουμε εξασφαλισμένη τη μακροζωία του καθώς και την αποφυγή τυχόν ζημιών από σχετική ασυμβατότητα του μη γνήσιου ποδιού!


Καλή επιτυχία
ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

 2105761100-2105713071

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.