ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                  


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙA-ΠΛΗΡΩΜΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Mπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο περισσότερες πληροφορίες:AΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙA -ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ-ΗΛ.ΨΑΛΙΔΙΩΝ-ΣΑΚΟΡΑΠΤΙΚΩΝ

SINGER-BROTHER-PFAFF-NAUMANN-JUKI-BROTHER-META-ANYSEW-YAO-HAN-SIRUBA-SHUNFA-PEGASUS-YAMATA-YAMATO-SULEE-NEWLONG-FISHBEIN-NEW -IDEAL-ORGAN-BEKA-SOLINGEN-JANOMEΗ επιχείρησή μας βρίσκεται στο Περιστέρι εδώ και 50 έτη.


Ασχολούμαστε: Με πωλήσεις Ραπτομηχανών , Σακοραπτικών
Ανταλλακτικών Ραπτομηχανών(Ποδαράκια, πλάκες, οδηγούςκ.α) 
Ηλ.Ψαλιδιών 
Ανταλλακτικών για Ηλ.Ψαλίδια 
Βελόνες:Beka  ,Schmetch κλπ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΡΑΠΤΙΚΗΣ* ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΡΜΕΣ *
AΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Κ.ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΗΣ SINGER.

    AΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΠΕΙΡΑΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ο Κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ MARKETING ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.


    ΕΓΓΥΗΣΗ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INTERNET ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ  SINGER

ΣΤΟΛΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝΝ SINGER!

O K.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΓΕΡΑΙΟΥΣ!!!ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΒΕΛΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ!!!!!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ  ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ   ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.