ΠΩΣ ΡΑΒΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΛΑΣΤΙΧΟ; Για να φτιάξω φουστίτσα

ΠΩΣ ΡΑΒΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΛΑΣΤΙΧΟ;  
Για  να φτιάξω φουστίτσα  με λάστιχο


Αρχικά παίρνω δυο κομμάτια υφάσματος που να έχω κόψει σε ακριβώς ίδιες διαστάσεις

Ενώνουμε τα δυο κομμάτια με μια ραφή με περιθώριο 1cm (η ραφή που μας δείχνει το κάτω αριστερά βελάκι)

Στη δεξιά  φωτογραφία βλέπουμε πως γυρνάμε το πάνω μέρος της φούστας. Τα εκατοστά εξαρτώνται από το πλάτος του λάστιχου που θα τοποθετήσουμε...Φυσικά αφήνουμε ένα πολύ μικρό περιθώριο ραφής.  
Οι ραφές θέλουμε να είναι στην ίδια ευθεία όπως φαίνεται στη φωτογραφία

Ράβουμε λοιπόν το γυρισμένο μας ύφασμα..Έχουμε ήδη τοποθετήσει τις καρφίτσες μας έτσι ώστε σε όλα τα σημεία να έχει το ίδιο πλάτος.Επίσης προσέχουμε να βγάζουμε τις καρφίτσες μας έγκαιρα έτσι ώστε να μη δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα στη ραπτομηχανή μας.


Οι γραμμές στην πλάκα της ραπτομηχανής μας μας βοηθάνε έτσι ώστε το γαζί μας να είναι ίσιο πάνω στο ύφασμα μας. Μπορείτε να προτιμήσετε και έναν μαγνητικό οδηγό! 

Είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε ένα κομμάτι άραφτο προκειμένου να καταφέρουμε να βάλουμε το λάστιχο μας.
Παίρνουμε μια παραμάνα σχετικά μεγάλη για να μπορούμε εύκολα να τη διαχειριστούμε και να τη πιάσουμε...Τη βάζουμε μέσα στην τρύπα και σιγά σιγά προσπαθούμε να προχωρήσουμε τη παραμάνα μέσα από το ραμμένο κανάλι.
 Θα παρατηρήσετε οτι δημιουργείται μια σούρα λόγω ελαστικότητας του λάστιχου. 

Βγάζουμε την παραμάνα και ενώνουμε τις δυο άκρες του λάστιχου με δυο καρφίτσες.Στη συνέχεια γαζώνουμε με τη ραπτομηχανή μας την ένωση χιαστί και παράλληλα για έξτρα δύναμη του γαζιού.

Φυσικά δεν ξεχνάμε να γαζώσουμε και να κλείσουμε το άνοιγμα

ΕΤΟΙΜΗ!!!  

 ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-ΕΠΙΜΕΝΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.