ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / CONTACT

Στοιχεία επικοινωνίας
Σουλιωτών 7 Περιστέρι , Αττικής (12135)

τηλέφωνο: 2105761100-2105713071

 email: raptkarv@hotmail.com

Ωράριο:ΔΕΥΤΕΡΑ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00-14.30
                      ΣΑΒΒΑΤΟ 9.00-13.30    Contact Info
Soulioton 7 Peristeri , Attika , Greece (12135)

Phone :(0030) 2105761100 - (0030)2105713071
 email: raptkarv@hotmail.com

Opening hours:Monday -Friday  9.00-14.30
                   Saturday 9.00-13.30   
   Learn about us     


                 


            

H εταιρεία μας ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ  είναι   μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της ραπτομηχανής  από το 1950 με ιδρυτή τον κ.Δημήτρη Καρβουνόπουλο- Προϊστάμενο καταστήματος της Singer.

Εμπορευόμαστε Ραπτομηχανές οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, Σακοραπτικές (μηχανές ραφής σάκων , ελαιόδιχτων κλπ) καθώς και Ηλεκτρικά Ψαλίδια.
Στο κατάστημα μας στο Περιστέρι  θα βρείτε τεράστια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ για κάθε  μάρκα ραπτομηχανής-σακοραπτικής και ηλεκτρικού ψαλιδιού ανεξαρτήτως παλαιότητας.  

Είμαστε αντιπρόσωποι των κατασκευαστικών οίκων (εταιρειών) : SINGER-BROTHER-PFAFF-NAUMANN-JUKI-BROTHER-META-ANYSEW-YAO-HAN-SIRUBA-SHUNFA-PEGASUS-YAMATA-YAMATO-SULEE-NEWLONG-FISHBEIN-NEW -IDEAL-ORGAN-BEKA-SOLINGEN-JANOME κ.α

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτή τη μακροχρόνια αληθινή σχέση με τους πελάτες μας και φυσικά  να την εξελίξουμε ακόμα περισσότερο μέσω τόσο της προσωπικής επαφής  όσο και της υψηλής τεχνογνωσίας μας. Φυσικά αρωγός μας είναι ο ψηφιακός κόσμος - τα  Social Media -όπου μας δίνουν την ευκαιρία να ερχόμαστε κοντά με φίλες και φίλους από όλο τον κόσμο! Με τη βοήθεια σας έχουμε γίνει η No1  Εταιρεία Ραπτομηχανών και Σακοραπτικών στην Ελλάδα στα Social Media (Followers,Likes,Shares). Ευχαριστούμε πολύ!ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ...
Η συγκεκριμένη αντίκα-ταμπέλα της Singer μας παραδόθηκε από τον ιδρυτή της επιχείρησης κ.Δημήτρη Καρβουνόπουλο και αντιπροσωπεύει τα 70 χρόνια σκληρής δουλειάς, πείρας και προσωπικής επαφής και φιλίας με τους χιλιάδες πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα , Κύπρο και Βαλκάνια.


Ο  κ. Δημήτρης  που όλοι οι πελάτες  τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα πρωτοστάτησε σε μια διαδικασία marketing που στηρίζεται στην προσωπική επαφή με τον πελάτη. Εγγύηση  ήταν η παρουσία του πάντα με το χαμόγελο για όποια δυσκολία  αντιμετώπιζε  ο πελάτης.

                             Aντιπρόσωποι των ραπτομηχανών  Singer και ο στόλος αυτοκίνητων για μεταφορά ραπτομηχανών ειδικη παραγγελία στην Αγγλία από την Singer!
Σχολή Ραπτικής της  Singer  στην Δυτική Αθήνα με προϊστάμενο σχολής τον ιδρυτή μας  Δημήτρη Καρβουνόπουλο. Έναρξη λειτουργίας το 1956! Στην υπέροχη ιστορική φωτογραφία  βλέπουμε Μαθήτριες που εκπαιδεύονται στο Κέντημα.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.