Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -Γνώρισε τον τρόπο λειτουργείας των ποδιών σε βιντεάκια-A' ΜΕΡΟΣ

ΜΕΡΟΣ Α'



ΠΟΔΙ ΣΤΕΝΟ
Το συγκεκριμένο μας εξυπηρετεί τόση στη ραφή φερμουάρ όσο και στη ραφή σημείων που δεν μπορεί να χωρέσει το ποδαράκι γενικής χρήσης που είναι πιο πλατύ.
Στο δεύτερο βίντεο θα δείτε οτι βγαίνει και σε τεφλόν. Το τεφλόν είναι ιδανικό για αυτούς που ράβουν δέρμα, δερματίνη, πλαστικό , βελούδο και έχουν πρόβλημα γιατί η ραπτομηχανή "κολλάει" και δεν τραβάει καλά το υλικό 


ΠΟΔΙ 3D
To συγκεκριμένο ποδαράκι είναι ιδανικό για τρισδιάστατη ραφή ώστε να δώσουμε στη δημιουργία μας ένα πιο ανάγλυφο αποτέλεσμα.Επίσης αν κάνουμε πυκνή την τρισδιάστατη ραφή μας και μετά κόψουμε το τούνελ των κλωστών στη μέση δημιουργούμε κροσσάκια όπως φαίνεται στη φωτογραφία κάτω από το βίντεο.Τα κροσσάκια είναι ιδανικά τσαντουλες και γενικότερα όπου θέλουμε να προσδώσουμε ένα πιο shaggy - χουχουλιάρικο αποτέλεσμα 


ΠΟΔΙ ΚΑΡΙΚΩΜΑ
To συγκεκριμένο ποδαράκι είναι ιδανικό για να ράβουμε στην άκρη του υφάσματος με πυκνό γαζί και να εγκλωβίζουμε τις ίνες του υφάσματος ώστε να μη ξεφτάει. Για όσους δεν έχουν κοπτοράπτη είναι ιδανική λύση για τις άκρες των υφασμάτων!



ΠΟΔΙ ΚΡΥΦΟΒΕΛΟΝΙΑΣ- ΤΣΙΜΑ
To συγκεκριμένο ποδαράκι είναι ιδανικό για δυο εργασίες.Η πρώτη είναι να ράβουμε κρυφοβελονιά, δηλαδή τσακίζοντας το ύφασμα με τη τεχνική που δείχνει το βίντεο και ανοίγοντας πάλι έχουμε κρυφή -αόρατη ραφή.Η δεύτερη χρήση είναι όταν ράβουμε σε ανισόπεδα υφάσματα ή στην άκρη του υφάσματος και έχουμε υψομετρική διαφορά - την οποία το πόδι τσίμα μας την καλύπτει λόγω της ειδικής κατασκευής του.
Το δεύτερο βίντεο αφορά πόδι τσίμα επαγγελματικό  




ΠΟΔΙ ΑΠΛΙΚΕ -ΕΝΩΣΗΣ
To συγκεκριμένο ποδαράκι είναι ιδανικό για ένωση δυο υφασμάτων και ειδικότερα για να τοποθετήσουμε πάνω σε υφάσματα μοτίφ και άλλα υλικά. Έχει πάρα πολύ μεγάλο άνοιγμα για να έχουμε πλήρη ορατότητα -ειδικά όταν έρχεται η στιγμή να κάνουμε στροφή ή καμπύλη και θέλουμε η ραφή μας να ακολουθείσει την προηγούμενη πορεία!





ΠΟΔΙ ΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ
To συγκεκριμένο ποδαράκι είναι ιδανικό τόσο για την  ένωση δυο υφασμάτων ,αλλά ακόμη περισσότερο για την ραφή πανω σε υπάρχουσα ένωση (τεχνική Stich in the Ditch για όσους ξέρουν από Patchwork). Για παράδειγμα αν φτιάχνουμε ένα παπλωματάκι και θέλουμε να ενώσουμε τη γέμιση με το άνω μέρος και θέλουμε να δημιουργήσουμε διακριτά κελιά - πάμε πάνω στις υπάρχουσες ενώσεις και με τον οδηγό που βλέπουμε στο μπροστινό μέρος δημιουργούμε τα κελιά-βουναλάκια του παπλώματος.

Τα ποδαράκια που είδατε στα βίντεο και ακόμα περισσότερα μπορείτε να τα βρείτε στο σελίδα μας : https://raptomixanes.blogspot.com/2017/05/div_66.html

ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.