ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΤΖΙΝ ΜΙΑ SUPER ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΖΙΝ ΦΟΥΣΤΑ;

Πόσες φορές δεν έχετε βαρεθεί το παλιό σας τζίν; Το συγκεκριμένο άρθρο σας προτείνει τρόπους να μετατρέψετε το τζιν σας σε υπέροχη μοντέρνα φούστα με την ραπτομηχανή σας!!!




 ΒΗΜΑ 1:

Με την βοήθεια μίας μεζούρας, επιλέγουμε το επιθυμητό μήκος για την φούστα που θέλουμε να φτιάξουμε και ύστερα με ένα ψαλίδι ειδικό για χοντρά υφάσματα κόβουμε το τζιν μας.


ΒΗΜΑ 2:

Στη συνέχεια με ένα ξηλωτήρι, ξηλώνουμε τις εσωτερικές ραφές του τζιν μας, όπως φαίνεται στις παρακάτω δύο εικόνες.



ΒΗΜΑ 3:

Με το ξηλωτήρι συνεχίζουμε ξηλώνοντας και ένα μικρό τμήμα ραφών του καβάλου του τζιν μας, με σκοπό την λοξή τοποθέτηση του υφάσματος.


ΒΗΜΑ 4:

Επιχειρούμε την λοξή τοποθέτηση των δύο άκρων του καβάλου, τοποθετώντας την μία άκρη επάνω στην άλλη. Εάν δεν εφαρμόζουν ακριβώς, ξηλώνουμε λίγο περισσότερο και ξαναπροσπαθούμε.  


ΒΗΜΑ 5:

Στη συνέχεια, με την βοήθεια της ραπτομηχανής μας, στην οποία τοποθετούμε ειδική βελόνα για τζιν  ,ράβουμε τα δύο τμήματα υφάσματος που επικαλύπτει το ένα το άλλο για να τα σταθεροποιήσουμε.  


ΒΗΜΑ 6:

Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και αφού ξηλώσουμε, όσο χρειάζεται για να καλυφθεί λοξά και η πίσω πλευρά του καβάλου μας, ράβουμε και τα δύο επικαλλυπτόμενα κομμάτια υφάσματος του πίσω μέρους της φούστας μας, δημιουργώντας ένα υπέροχο σχέδιο. (σε περίπτωση δυσκολίας, χρήσιμο θα ήταν ένα καρφίτσωμα των δύο υφασμάτων, προκειμένου να μας κρατηθούν σταθερά κατά τη διάρκεια του ραψίματος) 


ΒΗΜΑ 7:

Στην συνέχεια χρειαζόμαστε δύο κομμάτια ύφασμα για να καλύψουμε τα κενά της φούστας μας, τα οποία τα κόβουμε από το υπόλοιπο παντελόνι μας.


ΒΗΜΑ 8:

Αφού τοποθετήσουμε το ύφασμα στον κενό χώρο της φούστας μας το καρφιτσώνουμε για να το κρατήσουμε σταθερό (αν θέλουμε διαφοροποίηση απόχρωσης στην τζιν φούστα μας, μπορούμε να το τοποθετήσουμε και από την ανάποδη πλευρά). 


ΒΗΜΑ 9:

Με την ραπτομηχανή μας ράβουμε το επιπρόσθετο ύφασμα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για την πίσω πλευρά της φούστας μας, όπως φαίνεται στις δύο παρακάτω εικόνες. 



ΒΗΜΑ 10:

Γυρνάμε την φούστα μας από την ανάποδη και κόβουμε με ένα ψαλίδι για χοντρά το περισσευούμενο ύφασμα.


ΒΗΜΑ 11:

Στη συνέχεια κόβουμε το κάτω μέρος της φούστας μας με τη βοήθεια ροδέλας κοπής και τάπητα κοπής για να εξασφαλίσουμε την ευθύτητα της κοπής μας.


ΒΗΜΑ 12: Γυρίζουμε την άκρη της φούστας περίπου έναν πόντο και προτείνουμε τη ραφή της με δίδυμη βελόνα (denim style) και μαγνητικό οδηγό, προκειμένου τη ραφή μας να είναι κατά μήκος απόλυτα ίσια και παράλληλη με την άκρη της φούστας μας. 




ΒΗΜΑ 13:

Τέλος, σιδερώνουμε με καυτό σίδερο την φούστα μας για να τελειοποιήσουμε το σχήμα της.





ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ®











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.