ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΙΦΩΣΩ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΑΡΩΝΟΥΝ;

ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΙΦΩΣΩ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΑΡΩΝΟΥΝ; 



Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όταν θέλουμε να στριφώσουμε ελαστικά υφάσματα είναι αυτό το ενοχλητικό ζάρωμα που κάνει το ύφασμα στην άκρη του στριφώματος.

Η ιδανική λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι η χρήση τιγγελιού, επειδή όμως οι περισσότεροι από εμάς δεν διαθέτουμε τιγγέλι..θα δούμε πως μπορούμε ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ μας να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα!

ΒΗΜΑ 1ο
Δίδυμη βελόνα
Η δίδυμη βελόνα θα σε βοηθήσει να προσαρμοστεί καλύτερα η ραφή σου στην ελαστικότητα του υφάσματος , αφού η κάτω πλευρά του γαζιού που δημιουργεί η δίδυμη βελόνα είναι ένα ελαστικό πυκνό ΖΙΚ ΖΑΚ.


ΒΗΜΑ 2ο
Ίσιο γαζί με μεγάλο βήμα - μήκος (LENGTH)
 Το μεγάλο μήκος του γαζιού θα δώσει τη δυνατότητα στη κλωστή να μη σουρώσει το ύφασμα!



ΒΗΜΑ 3ο
Βοήθησε πολύ τη ραπτομηχανή και με τα δυο σου χέρια
Θα πρέπει να συνεργαστείς με τη ραπτομηχανή και το ύφασμα ώστε να το τεντώνεις τόσο όσο χρειάζεται για να το τροφοδοτείς πιο ομαλά στη ραπτομηχανή σου!


ΒΗΜΑ 4ο
Χρησιμοποιείσαι WALKING FOOT 
Το WALKING FOOT  μετατρέπει τη ραπτομηχανή μας από δικίνητη σε τετρακίνητη! Συνεπώς, πέρα από τη δική μας βοήθεια με το χέρι μας η πιο βασική βοήθεια θα έρθει από το WALKING FOOT το οποίο θα τραβήξει και θα τεντώσει το ύφασμα κατά τη ραφή για να μη συμβεί αυτός ο ενοχλητικός κυματισμός!


ΒΗΜΑ 5ο
Χρησιμοποιείσαι σταθεροποιητικό ύφασμα-σταθεροποιητικό σπρει
Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις το ύφασμα σου να είναι πιο "στητό" και πιο "σταθερό-άκαμπτο" κατά τη ραφή ,άρα και να καταπολεμήσεις τη τάση του να σουρώνει!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.