ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕΣΩ INTERNET ;

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕΣΩ INTERNET;

Έχω δει εκατοντάδες μοντέλα ραπτομηχανών...ποιο να επιλέξω;
Όταν ψάχνω μοντέλο ραπτομηχανής  θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες μου. Είναι πολύ σημαντικό να συζητήσουμε τις ανάγκες μας και τα θέλω μας  με  πιστοποιημένο ραπτομηχανικό και να μας προτείνει βάσει των τεχνικών πληροφοριών  του κάθε μοντέλου ποιο ανταποκρίνεται καλύτερα σε εμάς.Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να απευθύνεστε σε καταστήματα που εξειδικεύονται σε είδη ραπτομηχανών και ραπτικής και διαθέτουν  προσωπικό με το αντίστοιχο γνωστικό υπόβαθρο! 


Με βάση ποιου κριτηρίου να επιλέξω το κατάστημα που θα αγοράσω τη ραπτομηχανή μου;
Ακόμα και αν βρίσκεστε στην επαρχία , οπότε δεν έχετε έυκολη πρόσβαση σε φυσικά εξειδικευμένα καταστήματα ραπτομηχανών, επιλέξτε ένα κατάστημα το οποίο μπορείτε ακόμα και τηλεφωνικά να επιλύεται τις απορίες σας και να σας βοηθούν στη χρήση και στη συντήρηση της ραπτομηχανής σας!
Επιδιώξτε προσωπική επαφή με το κατάστημα προκειμένου να σας κάνουν και  μάθημα ραπτικής και να σας πουν μυστικά και συμβουλές σχετικά με τη λειτουργία της και τους τρόπους αποφυγής  λαθών και προβλημάτων (επίδειξη ραπτομηχανής)! Επίσης , είναι πολύ σημαντικό σε τυχόν εμπλοκή της ραπτομηχανής σας να μπορείτε να πάτε στο κατάστημα από όπου την αγοράσετε να σας συμβουλεύσουν και να σας επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα (θα εντοπίσουν και την αιτία για να μην ξαναπροκληθεί )! 

Τέλος, θα πρέπει από το κατάστημα που θα προμηθευτείτε τη ραπτομηχανή σας  να μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά ή αξεσουάρ που θα χρειαστείτε μελλοντικά , καθώς και να διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας προμηθεύσει με τα ΣΩΣΤΑ  ανταλλακτικά και αξεσουάρ για την απροβλημάτιστη λειτουργίας της ραπτομηχανής σας!


Τι πρέπει να προσέξω εν σχέσει με την εγγύηση της ραπτομηχανής μου;
Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα πωλούν ραπτομηχανές οι οποίες ΔΕΝ διαθέτουν εγγύηση η οποία μπορεί να εφαρμοστεί εντός Ελλάδος.
  Αυτό σημαίνει οτι η  ραπτομηχανή μου εντός εγγύησης για οποιοδήποτε service θα πρέπει να ταξιδέψει σε άγνωστους προορισμούς εκτός Ελλάδος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και με άγνωστο αποτέλεσμα - αφού φυσικά δεν θα μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με τους τεχνικούς service. Συνεπώς, όταν ψάχνουμε ραπτομηχανή θα πρέπει να βεβαιωθούμε οτι  η εγγύηση της  ραπτομηχανής μας  ισχύει εντός Ελλάδος και συγκεριμένα υποστηρίζεται από το επίσημο δίκτυο της μάρκας που έχουμε αγοράσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.