ΠΩΣ ΡΑΒΩ ΔΕΡΜΑ-ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΕ ΤΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ;

Καλώς ήρθες στην ενότητα "ΜΑΘΕ ΡΑΠΤΙΚΗ"  από τις ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ - Μαθαίνουμε πως ράβουμε ΔΕΡΜΑ-ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ με τη ραπτομηχανή μας!



1. Επέλεξε βελόνες εξειδικευμένες για ΔΕΡΜΑ-ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ. Οι συγκεκριμένες βελόνες διαθέτουν ειδική μαχαιρωτή μύτη προκειμένου να διαπερνούν εύκολα το στυφό και κάποιες φορές σκληρό δέρμα (φυσικά και δεν αφήνουν σημάδια)

Μπορείς να δείς ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για τις βελόνες. 



2.Επέλεξε τα ειδικά κλιπς και όχι βελόνες. Το δέρμα είναι ευαίσθητο υλικό και αν το τρυπήσεις το σημάδι δεν θα φύγει.

Τα  κλίπς θα σε βοηθήσουν πολύ και στα πιο χοντρά σημεία του δέρματος , που έτσι και αλλιώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να τρυπήσει βελόνα! Εναλλακτική λύση συνδετήρες ή τσιμπιδάκια μαλλιών.
Μπορείς να δείς ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για τα κλιπσάκια. 



3.Walking Foot ή τεφλόν ποδαράκι.

Αν ράβεις πολύ σκληρό δέρμα σε μεγάλο πάχος ή πολλά στρώματα λεπτής δερματίνης τότε προτείνουμε να επιλέξεις το Walking Foot. 
Το Walking foot θα προσφέρει στη ραπτομηχανή σου ενισχυμένη τετραπλή κίνηση για να μπορεί να τραβήξει το δύσκολο υλικό.
Μπορείς να δείς ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για το Walking Foot.



Εναλλακτικά , αν η δερματίνη σου είναι πιο λεπτή και ελαστική επέλεξε τεφλόν ποδαράκι με ειδική αντιολισθητική επίστρωση η πόδι ροδάκι!







4. Υψηλή ένταση κλωστής και μεγάλο μήκος κλωστής. Επέλεξε υψηλή ένταση κλωστής προκειμένου να μην "ανοίγουν" οι ραφές και φαίνονται άσχημα οι ενώσεις. Επίσης , επειδή το δέρμα έχει την τάση να κολλάει  βάλε μεγάλο μήκος γαζιού.



5. Τα χοντράδια του δέρματος και τα σημεία ένωσης μπορείς να τα μαλακώσεις και να πιέσεις προς τα κάτω -ώστε να ραφτούν- πιο εύκολα με ένα λαστιχόσφυρο. Εαν δεν έχεις τότε βάλε στο κανονικό σφυρί ένα κομμάτι χοντρό ύφασμα και με μικρή ένταση χτύπα επαναλαμβανόμενα.


6.Εξώραφα. Το δέρμα πάντα ομορφαίνει τοποθετώντας του εξώραφα με κλωστή που έρχεται σε αντίθεση με το χρωματισμό του δέρματος!  



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! 

ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.