ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥ...ΦΤΙΑΞΕ SUPER ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΤΣΑΝΤΑ!

 

 Όλοι έχουμε σπίτι μας μια κουρελού που έχουμε βαρεθεί να τη βλέπουμε...Βρήκαμε τη λύση! Πάρε τη ραπτομηχανή σου και τα παρακάτω υλικά και εργαλεία ραπτικής και φτιάξε μια υπέροχη τσάντα! Εμείς δεν βάζουμε φερμουάρ , αλλά εσύ αν θες μπορείς να βάλεις είτε φερμουάρ είτε κάποιο κουμπάκι για να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια στις μεταφορές των αντικειμένων σου!

Τι θα χρειαστείς:

1. Μια οποιαδήποτε μικρή κουρελού με ή χωρίς κρόσσια
4.Ποδαράκι τεφλόν ειδικό για δύσκολα υλικά ή Walking Foot
5.Ένα ψαλίδι χεριού , αρκετά δυνατό για να μπορεί να κόψει δυο στρώσεις από την κουρελού.
6.Χάρακα
7.Βελόνα χεριού
8. Δυο χερούλια δερμάτινα περίπου διαστάσεων 68εκ. μήκους
(μαζί με το ειδικό τρυπητικό δέρματος , αν δεν το έχετε μπορείτε να ζητήσετε από το κατάστημα αγοράς να σας τρυπήσουν τα χερούλια)

Βήμα 1ο
Γαζώνουμε την κουρελού μας στις δυο πλαινές πλευρές της αφού την έχουμε διπλώσει ακριβώς στη μέση. Επιλέγουμε ίσιο γαζί μεγάλου μήκους. 
Προσοχή πριν ξεκινήσουμε το συγκεκριμένο έργο , εξασφαλίζουμε οτι διαθέτουμε  βελόνες αποκλειστικά για τζιν / δέρμα σε νούμερο 100/16 ή 110/18  ή Universal Nm110/18


Βήμα 2ο
Γαζώνουμε ΔΥΟ φορές κάθετα στην πλαινή ραφή. Το γαζί μας να απέχει περίπου από την άκρη 5 εκατοστά.


Βήμα 3ο
Κόβουμε με το ψαλίδι μας το κομμάτι από τη ραφή μέχρι τη γωνία. Προσοχή να μην κόψουμε κανένα μέρος της ραφής!

Βήμα 4ο
Τρυπάμε το χερούλι μας σε τρια σημεία και με το χέρι ράβουμε τα χερούλια με την κουρελού μέσα από τις τρύπες! Προσοχή αν μπορούμε επιλέγουμε ειδική κλωστή για υποδήματα η οποία είναι πολύ δυνατή και ανθεκτική!




Πηγή: https://www.deliacreates.com/rug-rag-leather-bag-tutorial/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.