ΑΠΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΕΣ - ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΡΑΠΤΙΚΗ

Τώρα που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά...και βαδίζουμε προς το καλοκαίρι....Πάμε να δούμε παρέα πατρόν ή ιδέες ραπτικής...που μπορεί να υλοποιηθούν ακόμα και από αρχάριους!


ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ 

Η γραμμή της κολακεύει όλους τους σωματότυπους και είναι ιδανική λύση για δροσερές εμφανίσεις. Μπορείτε να επιλέξετε λινό ύφασμα , το οποίο μας βοηθάει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που ιδρώνουμε. Για όμορφο αποτέλεσμα στα στριφώματα τοποθετήστε δίδυμη βελόνα για δίγαζο.



ΜΑΞΙ ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΦΑΡΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

 Τα μάξι φορέματα που έχουν ρομαντική διάθεση είναι κατάλληλα για πρωινές αλλά και απογευματινές βόλτες. Μετρήστε με προσοχή το μπούστο σας γιατί είναι το βασικό σημείο εφαρμογής του φορέματος. Επιλέξτε υφάσματα όπως μετάξι , ρεγιόν τα οποία είναι δροσερά , αλλά και προσφέρουν κομψότητα. 


ΚΑΦΤΑΝΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΠΟΜ ΠΟΜ

 Τα καφτάνια είναι η τέλεια λύση για όμορφες και βολικές εμφανίσεις στην παραλία , αλλά ακόμα και πάνω από ένα T shirt και συνδυαστικά με ένα τζιν. Βάζουμε περιμετρικά τρέσσα από πομ πομ για ακόμα πιο όμορφο και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα! Η διάμετρος του αρχικού ημικυκλίου κατασκευής θα είναι η απόσταση από τον ένα μέχρι τον άλλον καρπό μας ή αγκώνα μας (ανάλογα τους τελικού μήκους μανικού που θέλουμε). Προτεινόμενα υφάσματα:  Βισκοζολύκρα, μεταξωτό,  μουσελίνα κ.α





ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙ ΒΟΛΑΝ

Ιδανική λύση για όλες εμάς που θέλουμε να καλύψουμε την περιοχή των χεριών (μπράτσων) αλλά είμαστε πιο στενές στη μέση. Φυσικά , μπορείτε μεγαλώνοντας το μήκος της μπλούζας να σταματάει στην περιφέρεια και όχι στη μέση. Επίσης , το V στη λαιμόκοψη κολακεύει όλα τα μεγέθη στήθους. Επιλέψτε υφάσματα όπως βισκόζη , μουσελίνα κ.α







ΜΙΝΤΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΡΙΧΤΟ

Ένα ριχτό μίντι φόρεμα σε φαρδιά γραμμή είναι ιδανικό για όλους τους σωματότυπους. Μπορείτε προαιρετικά να το φτιάξετε με ασυμμετρία στο πίσω μέρος του , με ελαφριά σούρα στο μπούστο και φυσικά να βάλετε κάποια εντυπωσιακή τρέσσα στις τιράντες για εντυπωσιακό αποτέλεσμα (ειδικά αν θέλετε να το φοράτε ως βραδινό φουστάνι).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.