ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΡΕΛΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΡΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ;



Θα χρειαστείς:
1.Ροδέλα κοπής 
3.Συσκευές ρελιού- Διαλέγεις την κατάλληλη ανάλογα με το μέγεθος του τελικού ρελιού που θες να βγάλεις (6mm,12mm,18mm,25mm)
4.Σίδερο (ως εναλλακτική λύση προτείνουμε σίδερο μαλλιών)
6. Φυσικά την ραπτομηχανούλα σου!

ΒΗΜΑ 1ο
Με βάση τις διαγραμμίσεις του τάπητα κοπής και με τη ροδέλα μας κόβουμε το ύφασμά μας σε λουρίδες. Φυσικά αν θέλεις ρέλι σε μεγαλύτερο μήκος από οτι το μήκος του υφάσματό σου , ένωσε με την ραπτομηχανή σου τις άκρες των λουριδών και στη συνέχεια πάτησες τις με το σίδερο!


ΒΗΜΑ 2ο

Πάρε τη συσκευή του ρελιού και βάλε μέσα τη λωρίδα προκειμένου να δημιουργήσεις το ρέλι. Με το ένα χέρι σου κρατάς το σίδερο και με το άλλο τραβάς τη συσκευούλα του ρελιού -από το ειδικό χερουλάκι της!  
Tip:Εαν δεν σε βολεύει το σίδερο , δοκίμασε το σίδερο των μαλλιών.



ΒΗΜΑ 3ο

Αφού έχεις φιάξει το ρέλι σου! Πάρε τη ραπτομηχανή σου και τοποθέτησε το ποδαράκι για ρέλι ή αν είσαι επαγγελματίας το σετ Ρελιάστρας για επαγγελματική ραπτομηχανή.Το ποδαράκι μας πρέπει να είναι καλής ποιότητας προκειμένου το ρέλι να παρέχεται απρόσκοπτα στο ύφασμα μας και  τη ραπτομηχανή μας!



ΒΗΜΑ 4ο

Τοποθετείς το ρέλι στη σχισμή του ποδιού όπως φαίνεται στην κάτω φωτογραφία και προσαρμόζεις το άνοιγμα της σχισμής με τη πλαινή βιδούλα στο πλάτος του ρελιού!


ΒΗΜΑ 5ο

Ξεκινάς το γαζί σου! Όπου δεις οτι το ρέλι σου δε στρώνει καλά με τη βοήθεια μιας βελόνας ή με ένα τσιμπιδάκι το στρώνεις (ειδικά στις ενώσεις των λουριδών)



ΕΤΟΙΜΟ!!!

Όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα μας!

Καλή επιτυχία!!!
ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.