ΠΩΣ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

Αρχικά προτίμησε τα πατρόν που βρίσκεις σε αρχείο μορφής pdf.  Έχουν πολύ πιο σωστή δομή ωστε να εκτυπωθούν πιο εύκολα και να μην παραμορφωθεί καθόλου το αρχικό σχέδιο.



Γενικές γνώσεις ....

-Προσπάθησε να έχεις στον υπολογιστή σου την τελευταία έκδοση του Adobe Reader (πρόγραμμα που ανοίγει το pdf αρχείο σου) και φυσικά να έχεις πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις! 
-Αν κάποια φίλη σου , σού εχει στείλει με email κάποιο εκτυπώσιμο πατρόν , τότε μην επιχειρήσεις να το εκτυπώσεις απευθείας από το Google Drive (πρόγραμμα που ανοίγει τα αρχεία στο email μας). Κατέβασε το στον υπολόγιστή σου (download) και μετά εκτύπωσέ το με τις οδηγίες που θα σου δώσουμε παρακάτω.
-Κάθε δωρεάν πατρόν εμπεριέχει συνήθως έξτρα οδηγίες που θα σε βοηθήσουν με ακρίβεια να τοεκτυπώσεις σωστά. Διάβασέ τις αναλυτικά πριν ξεκινήσεις την εκτύπωση!
-----------------------------------------------------------------------
ΒΗΜΑ 1ο : Άνοιξε το αρχείο του πατρόν -σε pdf μορφή - και επέλεξε ΕΚΤΥΠΩΣΗ. Μόλις ανοίξει το νέο παράθυρο τότε επέλεξε "Actual Size" . Με αυτόν τον τρόπο δεν θα εκτυπώσει όλο το πατρόν σε ένα Α4 ...αλλά θα εκτυπώσει πολλά Α4 που το καθένα θα εμπεριέχει διαφορετικό μέρος του πατρόν! 

Προσοχή υπάρχουν κάποια πατρόν που κάθε σελίδα είναι σε διαφορετικό αρχείο pdf! 



ΒΗΜΑ 2ο : Εντόπισε μεταξύ των σελίδων ένα τετραγωνάκι που εμφανίζεται πάνω αριστερά . Το συγκεκριμένο πρέπει να εμφανίζεται όπως φαίνεται στην κάτω φωτογραφία. 

ΒΗΜΑ 3ο:Για να μην κάνεις κάποιο λάθος και χαλάσεις μελάνι για να εκτυπώσεις όλο το πατρόν- Εκτύπωσε μόνο τη σελίδα με το τετραγωνάκι και  μέτρησε με έναν χάρακα  οτι είναι ακριβείς οι μετρήσεις - όπως λέει στο κέντρο του το τετραγωνάκι.

Άμα η μέτρηση είναι σε ίντσες και έχεις μόνο χάρακα σε εκατοστά τότε μπές σε αυτή τη σελίδα  https://www.inches-to-cm.com/ (κάνει μετατροπή από ίντσες σε εκατοστά και το αντίστροφο)



ΒΗΜΑ 4ο:
Εφόσον έχεις εκτυπώσει όλα τα φύλλα του πατρόν - τότε  πρέπει να τα ενώσεις ΣΩΣΤΑ μεταξύ τους! Κάποια πατρόν έχουν αρίθμηση  και συντάσσονται οριζόντια (σε σειρές).
Το πατρόν σου θα φαίνεται περίπου όπως η κάτω φωτογραφία!

*** Πολύ σημαντικό σημείο :Να προσέξεις τα περιθώρια του πατρόν. Όπως θα δεις στην κάτω φωτογραφία, το κενό που υπάρχει αριστερά μπορείς να το κόψεις με ένα καλό ψαλίδι για ΠΑΤΡΟΝ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ
2105761100-2105713071


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.