ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΗ;....ΒΡΕΣ ΤΗ ΛΥΣΗ!

Ο κοπτοράπτης είναι μια ραπτομηχανή που μας λύνει τα χέρια! Η ευκολία του να κόβουμε  και να καρικώνουμε ταυτόχρονα είναι απλά υπέροχη.....ειδικά όταν πρόκειται για τα ελαστικά υφάσματα...που τόσο μας δυσκολεύουν! ...

Αλλά τι κάνουμε αν δεν έχουμε κοπτοράπτη;



ΖΙΚ ΖΑΚ ΨΑΛΙΔΙ ή ΡΟΔΕΛΑ ΚΟΠΗΣ ΖΙΚ ΖΑΚ


Για να χρησιμοποιούσουμε ένα απο τα δυο υπέροχα εργαλεία , θα πρέπει το ύφασμά μας να μην ανήκει στην κατηγορία των υφασμάτων που ξεφτούν πολύ εύκολα! Σε ό,τι αφορά τη ροδέλα κοπής μπορείτε να βρείτε ροδέλες ΖΙΚ ΖΑΚ σε διάφορους σχηματισμούς προκειμένου αισθητικά να έχετε ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλετε! 



 ΒΑΛΕ ΡΕΛΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ


Το ρέλι είναι ιδανική λύση για τα υφάσματα που ξεφτούν πολύ! Μπορείς να βρεις ρέλι σε υφασματάδικα σε ό,τι διάσταση θες ή διαφορετικά με την ειδική συσκευή ρελιού να φτιάξεις μόνη/μόνος σου! Στη συνέχεια με το ειδικό ποδαράκι για ρέλι μπορείς πολύ γρήγορα και εύκολα να ρελιάσεις τις άκρες του υφάσματος. Αν θες το αποτέλεσμα να είναι διακριτικό μπορείς να ρελιάσεις με το ίδιο ύφασμα από το οποίο αποτελείται η δημιουργία σου!







ΠΟΔΙ ΚΑΡΙΚΩΜΑΤΟΣ ή ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΗ
Με το ειδικό πόδι καρικώματος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να καρικώσεις! Βασική προυπόθεση είναι να έχεις κόψει ίσια το ύφασμά σου προκειμένου να καταφέρεις να το οδηγήσεις "ξυστά" στον οδηγό του ποδιού και με πυκνό ΖΙΚ-ΖΑΚ ή ραφή καρικώματος να το καρικώσεις. Φυσικά , ακόμα πιο βολική λύση είναι το εξάρτημα κοπτοράπτη! Το εξάρτημα κοπτοράπτη κόβει και καρικώνει ταυτόχρονα



ΣΤΡΙΦΩΣΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ

Ιδανική λύση , ειδικά για όσους έχουν ραπτομηχανές που κάνουν μόνο ίσιο γαζί , είναι η χρήση ποδιού για στρίφωμα! Άσε ένα μικρό περιθώριο ραφής όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Πάρε το στενό στριφωτήρι (4-6mm) ή το αμέσως επόμενο 12mm και στρίφωσε τις άκρες με ίσιο γαζί! 



Όλα τα προιόντα μπορείς να τα βρεις στη σελίδα μας!
Για κάθε απορία μη διστάσεις να επικοινώνησεις μαζί μας τηλεφωνικά καθημερινά 9:00-2:30 ή μέσω Facebook!

τηλ.2105761100-2105713071 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τοποθετήστε το σχόλιο σας στη συγκεκριμένη φόρμα

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΑΛΙΔΙ;

1.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΛΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΨΑΛΙΔΙΑ.

2.ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ Η ΤΑ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ.

3.ΛΙΠΑΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

4.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.

5.ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ

1.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ SERVICE ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΤΗΣ. 2.ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΡΜΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΩΝ.3.Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ .(ΚΟΥΜΠΙ-ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΑ-ΣΤΡΙΦΩΜΑ-ΡΑΦΗ ΦΕΡΜΟΥΑΡ-ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ).4.ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ -ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ SERVICE ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ.5.ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ.